Van Lingen Servicepunt Team

 

Van Lingen Servicepunt Team

Voorzitters

 

Penningmeester

Sander Valkenburg           sander.valkenburg@gmail.com

 

De Draai

Sabine Steegstra             s.steegstra@outlook.com

 

De Ijsster

Paulien Groeneveld         paulien.knsb@gmail.com YVG
Tsjerk Oosterhof              tsjerk1976@gmail.com IDS
Karin Schipper                 karin@pietschipper.nl Radboud
Arie Jan Brommer          arieenannet@ziggo.nl Noordkop Skating
Alfred van den Akker      akker.alfred@agroweb.nl Lindenoord

 

Jury Coprs

Het jurycorps bestaat uit de in de tabel genoemde personen. Ze zijn niet elke wedstrijd allemaal aanwezig maar wisselen elkaar af in de genoemde functies. Coördinator van het jurycorps is Alfred Priest.

 

Alfred van den Akker         Lindenoord

Coordinator jury

Paulien Groeneveld           YVG

secretariaat

 

speaker

Marko ten Klooster           Lindenoord

Jochem Kerssies              Lindenoord

Sandra Praamsma           De Draai

Hennie van der Meer       Lindenoord

Alfred Priest                      De Ijsster

Patricia van Eig                 Radboud

jury

Daarnaast zijn er diverse vrijwilligers voor het klokken, bediening van het rondebord, de bel, hulpstarters, bochtencommissaris enz. Voor deze functies zullen wij ook de ouders rond de baan vragen.

OPGAVE EN AANMELDING VOOR DE WEDSTRIJDEN

Opgave

Voor de wedstrijden van de Van Lingen Skates competitie moet je je opgeven via www.schaatsen.nl . Je vereniging kan je hierbij helpen mocht het niet lukken. Alleen rijders met een (dag)licentie van de KNSB kunnen meerijden in deze competitie.

Voor deelname aan een wedstrijddag of aan de gehele competitie dient €5,00 per rijder betaald te worden. Dit moet worden voldaan bij je eigen club. Het totale inschrijfgeld zal op de dag van de 2e wedstrijd per vereniging bij het secretariaat moeten worden afgedragen.  

Wanneer je geen licentie hebt, betaal je €5,00 voor de daglicentie.

Afmelden

Wanneer je je hebt opgegeven voor de wedstrijd en je kunt niet komen, dan moet je dit via www.schaatsen.nl wijzigen en een email sturen aan het secretariaat (secretariaatvanlingen@gmail.com).

Aanmelden

Alle rijders moeten zichzelf (en niet de ouders) vanaf een uur tot maximaal een half uur voor de wedstrijd aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Dit is verplicht. Het aanmelden gebeurt door het tekenen van een presentielijst, die bij het secretariaat vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd klaar ligt. Wie zich niet heeft aangemeld komt niet in de startlijsten voor bij aanvang van de wedstrijd en kan dus bij het eerste onderdeel niet starten.

 

! De aanmelding sluit een half uur voor aanvang van de wedstrijd !

 

Ploegleider: De ploegleider moet vooraanvang van de wedstrijd zich inschrijven bij het secretariaat.

De ploegleider hoeft niet elke wedstrijd dezelfde te zijn.

 

Daglicentie

Wanneer je geen wedstrijdlicentie van de KNSB hebt, kun je drie keer meedoen met een daglicentie.( dat geld voor alle disciplines samen)

Deze daglicenties kun je bij de inschrijving voor € 5,00 krijgen. Wanneer je in binnen een jaar vanaf de afgifte eerste daglicentie drie keer op een daglicentie hebt meegedaan moet je voor de vierde wedstrijd een wedstrijdlicentie aanvragen bij de KNSB.

Hoe je dat moet doen kun je vinden op

www.knsb.nl/disciplines/inline-skaten

Hier kun je een formulier uitprinten, invullen en opsturen.

 

Startnummers

Van de KNSB heb je een set startnummers toegestuurd gekregen. Dit zijn er drie: een voor het rechterbeen, een voor het linkerbeen en een rugnummer. Het is verplicht om ze alle drie tijdens de wedstrijd te dragen. Wanneer je één van deze startnummers kwijt bent of vergeten bent, moet je voorafgaand aan de wedstrijd drie nieuwe nummers kopen (kosten: € 2,00; af te halen bij het wedstrijdsecretariaat). Deze kun je dan voor de betreffende wedstrijd gebruiken. Bij de KNSB kun je daarna een vervangend nummer kopen, zie www.knsb.nl/disciplines/inline-skaten/rug-en-beennummers

 

 !Zorg dat je altijd je nummers bij je hebt !

Stoppen tijdens een wedstrijd

Wanneer je na een onderdeel besluit dat je het volgende onderdeel niet meer kan of wil meedoen, dit altijd melden bij de jury.