Van Lingen Servicepunt Team

 

Van Lingen Servicepunt Team

Jan Harm van der Veen

Voorzitters

Haulerwijk

Penningmeester

 

Marko ten Klooster

Carin Jongma

Lindenoord

Wolvega

Remco Tamminga

Paulien Groeneveld

Groningen

Tjitske Verweij

De Draai Haulerwijk

Durk Vriesinga

Johannes Veenstra

Gooitsen Douma

IDS Zwaagwesteinde

 

 

Jelmer Kooistra

Anja Sinnema

Skeelervereniging

Surhuisterveen

Karin Schipper

Judith Oldenburger

Radboud Medemblik

Alfred en Truus Priest

Esther van Zelm

De IJsster

Sneek

Geert Hamstra

 

Slikrollers

St. Annaparochie

Wim van der Vegt

Sv De Scheuvelloper

Assen

 

Jury Coprs

Het jurycorps bestaat uit de in de tabel genoemde personen. Ze zijn niet elke wedstrijd allemaal aanwezig maar wisselen elkaar af in de genoemde functies. Coördinator van het jurycorps is Alfred Priest.

 

Alfred Priest

Coordinator jury

Carin Jongsma

Paulien Groeneveld

secretariaat

Jan Land

Sam van Diepen

speaker

Alberta de Kroon

Alfred van den Akker

Marko ten Klooster

Wiebrigje van der Wier

Monique Vijn

Grietje Kerssies

Wim en Anke van der Vegt

Sandra de Ruiter

Marjolein Stam

Angelique Praag

Cock Verweij

 

jury

Daarnaast zijn er diverse vrijwilligers voor het klokken, bediening van het rondebord, de bel, hulpstarters, bochtencommissaris enz. Voor deze functies zullen wij ook de ouders rond de baan vragen.

OPGAVE EN AANMELDING VOOR DE WEDSTRIJDEN

Opgave

Voor de wedstrijden van de Van Lingen Skates competitie moet je je opgeven via www.schaatsen.nl . Je vereniging kan je hierbij helpen mocht het niet lukken. Alleen rijders met een (dag)licentie van de KNSB kunnen meerijden in deze competitie.

Voor deelname aan een wedstrijddag of aan de gehele competitie dient €5,00 per rijder betaald te worden. Dit moet worden voldaan bij je eigen club. Het totale inschrijfgeld zal op de dag van de 2e wedstrijd per vereniging bij het secretariaat moeten worden afgedragen.  

Wanneer je geen licentie hebt, betaal je €5,00 voor de daglicentie.

Afmelden

Wanneer je je hebt opgegeven voor de wedstrijd en je kunt niet komen, dan moet je dit via www.schaatsen.nl wijzigen en een email sturen aan het secretariaat (secretariaatvanlingen@gmail.com).

Aanmelden

Alle rijders moeten zichzelf (en niet de ouders) vanaf een uur tot maximaal een half uur voor de wedstrijd aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Dit is verplicht. Het aanmelden gebeurt door het tekenen van een presentielijst, die bij het secretariaat vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd klaar ligt. Wie zich niet heeft aangemeld komt niet in de startlijsten voor bij aanvang van de wedstrijd en kan dus bij het eerste onderdeel niet starten.

 

! De aanmelding sluit een half uur voor aanvang van de wedstrijd !

 

Ploegleider: De ploegleider moet vooraanvang van de wedstrijd zich inschrijven bij het secretariaat.

De ploegleider hoeft niet elke wedstrijd dezelfde te zijn.

 

Daglicentie

Wanneer je geen wedstrijdlicentie van de KNSB hebt, kun je drie keer meedoen met een daglicentie.( dat geld voor alle disciplines samen)

Deze daglicenties kun je bij de inschrijving voor € 5,00 krijgen. Wanneer je in binnen een jaar vanaf de afgifte eerste daglicentie drie keer op een daglicentie hebt meegedaan moet je voor de vierde wedstrijd een wedstrijdlicentie aanvragen bij de KNSB.

Hoe je dat moet doen kun je vinden op

www.knsb.nl/disciplines/inline-skaten

Hier kun je een formulier uitprinten, invullen en opsturen.

 

Startnummers

Van de KNSB heb je een set startnummers toegestuurd gekregen. Dit zijn er drie: een voor het rechterbeen, een voor het linkerbeen en een rugnummer. Het is verplicht om ze alle drie tijdens de wedstrijd te dragen. Wanneer je één van deze startnummers kwijt bent of vergeten bent, moet je voorafgaand aan de wedstrijd drie nieuwe nummers kopen (kosten: € 2,00; af te halen bij het wedstrijdsecretariaat). Deze kun je dan voor de betreffende wedstrijd gebruiken. Bij de KNSB kun je daarna een vervangend nummer kopen, zie www.knsb.nl/disciplines/inline-skaten/rug-en-beennummers

 

 !Zorg dat je altijd je nummers bij je hebt !

Stoppen tijdens een wedstrijd

Wanneer je na een onderdeel besluit dat je het volgende onderdeel niet meer kan of wil meedoen, dit altijd melden bij de jury.