De Scheuvelloper

Baaninformatie
Vereniging De Scheuvelloper
Locatie Inline-skatebaan de Hoogspanning
Hoogspanningsweg 6
9408 CZ Assen
Website www.scheuvelloper.nl
Telefoon
E-Mail

 

De Scheuvelloper is opgericht op 15 april 1971 en gevestigd in Assen. Met ruim 450 leden in diverse categorieën en onze leden komen uit de gehele provincie Drenthe en zelfs daarbuiten.

De Scheuvelloper organiseert zowel zomer- als wintertrainingen. Al vanaf 7 jaar kun je schaatsen en inline skaten bij de pupillen en, als de gezondheid dit toelaat, kun je dit bij onze vereniging blijven doen tot ver in de tachtig, bij onze 50+ groep. We hebben wedstrijdgroepen en toerrijdergroepen, voor ieder wat wils. Ook hebben we een G-schaatsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat hebben wij te bieden?

In de zomer organiseert de Scheuvelloper looptrainingen, skeelertrainingen en fietstrainingen in en rond het Asser Bos, de wielerbaan Stadsbroek of de skeelerbaan de Hoogspanning. Op diverse avonden in de week wordt er getraind. Vanaf 2015 is de clublocatie De Hoogspanning,  de kleedkamers, kantine, toilet en de inline skate baan.

In de winter trainen we van oktober tot maart op de kunstijsbaan . De wedstrijdgroepen krijgen twee keer per week training, de toerrijders- en 50+ groep en de G-schaatsers één keer per week. Er wordt getraind onder deskundige leiding van geschoolde trainers. Extra is de vrije training op de zondagmorgen voor alle baankaarthouders.